За въпроси и поръчки:
0899 173725

За нас

...Silverland     

      Всичко започна през 1995г., когато създадохме Силвърленд - магазин за златна и сребърна бижутерия, въоръжени единствено със своя ентусиазъм, упоритост, желание, смелост и неизчерпаемо търпение.

Дали беше трудно - да! Но когато намериш своето призвание, всяка жертва си струва, всяко усилие е оправдано и всеки провал е мотивация за по-усилена работа.

25 години по-късно продължаваме да влагаме същата енергия и труд, да се усъвършенстваме, да развиваме уменията си, да разрастваме продуктите и услугте, които предлагаме, да отделяме внимание на всеки детаил, да подбираме най-добрите кадри за своя екип и да ги заразяваме със своята енергия, позитивизъм и перфекционизъм.

Екипът на Силвърленд отделя много време и влага изключително старание при подбора на бижутата и аксесоарите, които предлага, за да можем да отговорим и на най-високите Ви изисквания. Нашата цел е да украсим Вашите щастливи събития с бижута, избрани с усмивка и удоволствие, като оставим у Вас приятни емоции и удовлетворение. Фокусът ни е насочен към индивидуалният подход и внимание към всеки клиент, в комбинация с безкомпромисно качество на продуктите и услугите. Благодарение на топлото отношение и приятелска атмосфера, ние създаваме традиции с цели поколения наши клиенти.

          Silverland -  мярка за качество, където съвършенството е стандарт!

Последвайте ни в Instagram

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки